jueves, 18 de marzo de 2010

Programa de Festes del Carrer Sant Vicent de Castelló 2010


PROGRAMA DE FESTES
“SAN VICENT FERRER”

DIA 9 D´ABRIL – DIVENDRES -
22:00H – ENGALANÀ I ENRAMÀ DEL CARRER. AL FINALITZAR L´ACTE, ES REALITZARÀ EL TRADICIONAL REPARTIMENT DE “LLIBRETS” I POSTERIOR “PORRAT” AMB COCA DE CASTELLÓ I MOSCATELL PER ALS AJUDANTS.


DIA 10 D´ABRIL – DISSABTE –
12:00H – VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES DES DE LA PARRÒQUIA DE LA SANTÍSIMA TRINITAT, ANUNCIANT LA SOLEMNITAT DE “SANT VICENT FERRER, PATRÓ DEL CARRER I DEL SECTOR HORT DELS CORDERS I DE TOTS ELS VALENCIANS”

13:00H – GRAN TRACA ANUNCIADORA DE LA FESTA

16:00H – EXPOSICIÓ DE LA IMATGE DE SAN VICENT EN L´APARADOR DE LA LLIBRERÍA ARGOT, (SAN VICENT 16, BAIXOS)

16:00H – CONCURS DE DIBUIX INFANTIL, “SANT VICENT FERRER” AMB EL JURAT ORGANITZAT PER LA COMISSIÓ DE FESTES I PATROCINAT PER “LLIBRERÍA ARGOT”

17:00H – GLOBOTÁ PER A TOTS ELS XIQUETS. ORGANITZAT PER LA COMISSIÓ DE FESTES I PATROCINAT PER L´ESTABLIMENT DE ROBA INFANTIL “PISTATXO” (PLAZA TETUAN 4). ES FARÀN EXPLOTAR MÉS DE 5000 GLOBUS.

17:30H – ENTREGA DE TROFEUS DEL CONCURS DE DIBUIX I XOCOLATADA PER A TOTS ELS XIQUETS PARTICIPANTS I ASSISTENTS. ORGANITZAT PER LA COMISSIÓ DE FESTES I PATROCINAT PER LA BOCATERIA – FRANKFURT ZURICH

22:00H – SOPAR DE “SOBAQUILLO”, PATROCINAT PER LA BOCATERIA – FRANKFURT ZURICH EN EL CARRER SANTOS VIVANCOS I REVETLLA POPULAR A CÀRREC DE “GRUPO MUSICAL”

23:00H – S´IMPOSARÁ EL MEDALLÓ CONMEMORATIU ALS CLAVARIS ENTRANTS, OBSEQUI DE LA JOIERÍA ARGENT, (SANT VICENT 45)

DIA 11 D´ABRIL – DIUMENGE –


10:30H – DESPERTÁ A CÀRREC DE LA COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS

11:30H – EIXIDA DE LA PROCESSÓ AMB L´IMATGE DE SANT VICENT FINS LA PARRÒQUIA DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT, AMB L´ASSISTÈNCIA DE LES AUTORITATS MUNICIPALS, REGINA DE LES FESTES I DAMES DE LA CIUTAT, JUNTA DE FESTES, NA VIOLANT D´HONGRÍA I DONES DE COMPANYA, CAPÍTOL DE LA GERMANDAT DELS CAVALLERS DE LA CONQUESTA, ASOCIACIÓ DE FESTES DE CARRER, REIAL CONFRARÍA DE LLEDÓ, CONFRARÍA DE LA PURÍSSIMA SANG, CONFRARÍA DE SANTA MARÍA DE MAGDALENA, CAVALLERS TEMPLERS, REGINES DE LES FESTES DE SANT PERE, COMISSIÓ DE LA GAIATA 5 “HORT DELS CORDERS”, TOT ACOMPANYAT PER ELS CLAVARIS I LA COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS. (ES REPARTIRÁN CIRIS ALS ACOMPANYANTS DE LA PROCESSÓ)

ATENCIÓ: TOTS ELS VEÏNS QUE DESITGEN ENGALANAR EL SEU BALCÓ AMB COBERTOR, ES PREMIARÁ PER LA COMISSIÓ DE FESTES AL MILLOR ENGALANAT AMB UN MANTÓ DE MANIL·LA (PATROCINAT PER ELS COMERCIANTS)

12:00H – SOLEMNE MISSA MAJOR. CEL·LEBRADA PER EN JOSEP MIQUEL FRANCESC I CAMÚS, (PÁRROC DE BETXÍ). LA MISSA SERÁ CANTADA PER EL CORO DE LA TRINITAT AMB ELS “GOIGS A SANT VICENT FERRER”. AL FINAL DE LA SOLEMNE MISA, TORNÁ DE LA IMATGE EN PROCESSÓ FINS AL DOMICILI DEL NOU CLAVARI.

13:00H – TORNÁ DE LA PROCESSÒ AL CARRER SANT VICENT ON S´OFERIRÁ UN PORRAT POPULAR

14:00H – CONCURS DE PAELLES AL CARRER SANTOS VIVANCO. TOTS ELS VEÏNS QUE DESITGEN PARTICIPAR S´HAURÁN D´INSCRIURE A CASA D´EUGENIO (SANT VICENT 33), O A LA CAFETERÍA ARGOT, (SANT VICENT 16). S´AURÁ D´INDICAR PER A QUANTS SERÀ LA PAELLA I S´OFERIRÁ ALS PARTICIPANTS: FÈRRO, LLENYA, SAC D´ARENA, ARRÒS, OLI I BEGUDES PER AL POSTERIOR DINAR (PATROCINAT PER LA BOCATERIA – FRANKFURT ZURICH). POSTERIORMENT DINAREM TOTS AL CARRER I S´ENTREGARÁN ELS PREMIS A LA MILLOR PAELLA.

17:00H – TEATRE VALENCIÀ PER EL GRUP “L´ENFILAT”. COL·LABORA FUNDACIÓ DÁVALOS-FLETCHER.

17:40H – CONCURS DE “GUINYOT”, AMB TROFEU AL CAMPIÓ. PATROCINAT PER LA COMISSIÓ

20:00H – PROCESSÒ DE TORNÀ, ON ES REPARTIRAN LES MANTECADES DE SANT VICENT, OBSEQUI DE LA PASTISSERIA SANT VICENT.

21:00H – GRAN TRACA FINAL, AMB FOCS ARTIFICIALS

21:00H – TRASPÁS DE L´IMATGE DE SANT VICENT FERRER DELS CLAVARIS 2009 ALS CLAVARIS 2010, QUE PORTARÁN EL SANT A CASA SEUA ACOMPANYATS PER LA COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS.

LA COMISSIÓ ES RESERVA EL DRET A VARIAR, CANVIAR O ALTERAR EL PRESENT PROGRAMA, SEGONS CREGA CONVENIENT. GRÀCIES.

No hay comentarios:

Marlene se va... 21 de diciembre a las 12h en librería Argot

¡OS ESPERO EL 21 DE DICIEMBRE PARA ESCUCHAR MI CUENTO “MARLENE SE VA...”! ...