jueves, 28 de abril de 2011

Festes del Carrer San Vicent de Castelló!!!

Senyores i senyors, açó és el que sembla!!!

A continuació teniu l'agenda per a aquest cap de setmana al Carrer San Vicent de Castelló a les quals us convidem a participar desde la llibreria ARGOT!!!

PROGRAMA DE FESTES  “SAN VICENT FERRER”

DIA 29 D´ABRIL – DIVENDRES -

22:00H – ENGALANÀ I ENRAMÀ DEL CARRER. AL FINALITZAR L’ACTE, ES REALITZARÀ EL TRADICIONAL REPARTIMENT DE “LLIBRETS” I POSTERIOR “PORRAT” AMB COCA DE CASTELLÓ I MOSCATELL PER ALS AJUDANTS.

DIA 30 D’ABRIL – DISSABTE –

12:00H – VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES DES DE LA PARRÒQUIA DE LA SANTÍSIMA TRINITAT, ANUNCIANT LA SOLEMNITAT DE “SANT VICENT FERRER, PATRÓ DEL CARRER I DEL SECTOR HORT DELS CORDERS I DE TOTS ELS VALENCIANS”

13:00H – GRAN TRACA ANUNCIADORA DE LA FESTA

16:00H – EXPOSICIÓ DE LA IMATGE DE SAN VICENT EN L’APARADOR DE LA LLIBRERÍA ARGOT, (SAN VICENT 16, BAIXOS)

16:00H – CONCURS DE DIBUIX INFANTIL, “SANT VICENT FERRER” AMB EL JURAT ORGANITZAT PER LA COMISSIÓ DE FESTES I PATROCINAT PER “LLIBRERÍA ARGOT”

17:00H – GLOBOTÁ PER A TOTS ELS XIQUETS. ORGANITZAT PER LA COMISSIÓ DE FESTES I PATROCINAT PER L´ESTABLIMENT DE ROBA INFANTIL “PISTATXO” (PLAZA TETUAN 4). ES FARÀN EXPLOTAR MÉS DE 5000 GLOBUS.

17:30H – ENTREGA DE TROFEUS DEL CONCURS DE DIBUIX I XOCOLATADA PER A TOTS ELS XIQUETS PARTICIPANTS I ASSISTENTS. ORGANITZAT PER LA COMISSIÓ DE FESTES I PATROCINAT PER LA BOCATERIA – FRANKFURT ZURICH

22:00H – SOPAR DE “SOBAQUILLO”, PATROCINAT PER LA BOCATERIA – FRANKFURT ZURICH EN EL CARRER SANTOS VIVANCOS I REVETLLA ON ES CELEBRARÁ “ACTUACIÓ DE FLAMENC I BALL ESPANYOL, PER LIDÓN PATIÑO I ACOMPANYANTS”

23:00H – S’IMPOSARÀ EL MEDALLÓ CONMEMORATIU ALS CLAVARIS ENTRANTS, OBSEQUI DE LA JOIERÍA ARGENT, (SANT VICENT 45).

DIA 1 DE MAIG – TOTS A FESTES DE LLEDÓ

DIA 2 DE MAIG – DILLUNS -

10:30H – DESPERTÁ A CÀRREC DE LA COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS

11:30H – EIXIDA DE LA PROCESSÓ AMB L´IMATGE DE SANT VICENT FINS LA PARRÒQUIA DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT, AMB L´ASSISTÈNCIA DE LES AUTORITATS MUNICIPALS, REGINA DE LES FESTES I DAMES DE LA CIUTAT, JUNTA DE FESTES, NA VIOLANT D´HONGRÍA I DONES DE COMPANYA, CAPÍTOL DE LA GERMANDAT DELS CAVALLERS DE LA CONQUESTA, ASOCIACIÓ DE FESTES DE CARRER, REIAL CONFRARÍA DE LLEDÓ, CONFRARÍA DE LA PURÍSSIMA SANG, CONFRARÍA DE SANTA MARÍA DE MAGDALENA, CAVALLERS TEMPLERS, REGINES DE LES FESTES DE SANT PERE, COMISSIÓ DE LA GAIATA 5 “HORT DELS CORDERS”, TOT ACOMPANYAT PER ELS CLAVARIS I LA BANDA MUNICIPAL DE CASTELLÓ. (ES REPARTIRÁN CIRIS ALS ACOMPANYANTS DE LA PROCESSÓ)

ATENCIÓ: TOTS ELS VEÏNS QUE DESITGEN ENGALANAR EL SEU BALCÓ AMB COBERTOR, ES PREMIARÁ PER LA COMISSIÓ DE FESTES AL MILLOR ENGALANAT (PATROCINAT PER ELS COMERCIANTS)

12:00H – SOLEMNE MISSA MAJOR. CEL·LEBRADA PER EN JOSEP MIQUEL FRANCESC I CAMÚS, PRIOR DE LA BASÍLICA DE NOSTRA SENYORA DE LLEDÓ. LA MISSA SERÁ CANTADA PER EL COR DE LA TRINITAT AMB ELS “GOIGS A SANT VICENT FERRER”. AL FINAL DE LA SOLEMNE MISA, TORNÁ DE LA IMATGE EN PROCESSÓ FINS AL DOMICILI DEL NOU CLAVARI.

13:00H – TORNÁ DE LA PROCESSÒ AL CARRER SANT VICENT ON S´OFERIRÁ UN PORRAT POPULAR

13:30H – CONCURS DE PAELLES AL CARRER SANTOS VIVANCO. TOTS ELS VEÏNS QUE DESITGEN PARTICIPAR S´HAURÁN D´INSCRIURE A LA BOCATERÍA ZURICH, O A LA CAFETERÍA ARGOT, (SANT VICENT 16). S´AURÁ D´INDICAR PER A QUANTS SERÀ LA PAELLA I S´OFERIRÁ ALS PARTICIPANTS: FÈRRO, LLENYA, SAC D´ARENA, ARRÒS, OLI I BEGUDES PER AL POSTERIOR DINAR (PATROCINAT PER LA BOCATERIA – FRANKFURT ZURICH). POSTERIORMENT DINAREM TOTS AL CARRER I S´ENTREGARÁN ELS PREMIS A LA MILLOR PAELLA I AL MILLOR COBERTOR.

17:00H – TEATRE VALENCIÀ PER EL GRUP “L´ENFILAT”. COL·LABORA FUNDACIÓ DÁVALOS-FLETCHER.

17:30H – CONCURS DE “GUINYOT”, AMB TROFEU AL CAMPIÓ. PATROCINAT PER LA COMISSIÓ

20:00H – PROCESSÒ DE TORNÀ, ON ES REPARTIRAN LES MANTECADES DE SANT VICENT, OBSEQUI DE LA PASTISSERIA SANT VICENT.

21:00H – GRAN TRACA FINAL, AMB FOCS ARTIFICIALS

21:00H – TRASPÁS DE L´IMATGE DE SANT VICENT FERRER DELS CLAVARIS 2011 ALS CLAVARIS 2012, QUE PORTARÁN EL SANT A CASA SEUA ACOMPANYATS PER LA COLLA DE DOLÇAINERS I TABALETERS

LA COMISSIÓ ES RESERVA EL DRET A VARIAR, CANVIAR O ALTERAR EL PRESENT PROGRAMA, SEGONS CREGA CONVENIENT.

GRÀCIES.

No hay comentarios:

Finales que merecen una historia, por Albert Espinosa

Comprar en Argot Finales que merecen una historia. Albert Espinosa. Una preciosidad de lectura obligatoria «Me encantan lo...