martes, 2 de julio de 2013

Nova editorial sobre literatura fantàstica: Universo EditorialUna nova editorial es presenta al mercat amb una antologia d´històries posapocalíptiques.

Cada vegada hi ha una major presència de literatura fantàstica i de terror a Espanya. En aquesta tendencia, sorgeix Universo, una modesta editorial.
Universo, ha llançat una antologia de relats ambientats en un món posapocalíptic, “Postales desde el fín del mundo”. Autors com ara, Víctor Blázquez (Coordinador del volumen), Adam Nevill, Alejandro Castoguer, Cristina Ballesteros o Javier Cosnava imaginen diferents posibilitats  per a desprès d´un cataclisme brutal.

A Internet, l´Editorial Universo s´está donant a conèixer a través de perfils molt actius en xarxes socials que interactúen amb els creadors de l´antologia.

En breu a Fantàsti'CS13 i a www.argot.es

1 comentario:

Posicionamiento Web dijo...

Que buen blog, me encanta lo que compartes, saludos

Charla de Rafael Santandreu en el Aula Magna de la Escuela Superior de Tecnología y Ciencias Experimentales de la Universitat Jaume I de Castelló

Cuándo viene Rafael Santandreu a Castellón: Miércoles 16 de octubre de 2019, a las 19h en el Aula Magna de la Escuela Superior de T...