jueves, 23 de enero de 2014

T'agrada escriure, la cuina, la literatura...? Ara es el moment d'escriure sobre la cuina de casa; la cuina de l'avia, la mare...


En temps de crisi cal ser pràctics, i tenir cura de no desmantellar una tira de coses que han tardat anys en construir-se, com la cuina casolana.
Aquí tens un repte pensat per a tu. Edicions Cretal, en col·laboració amb Llibreria Argot, U i Dos Serveis Editorials, Mone Monkey i Contaclown, convoca el certamen de microcontes gastronòmiCS que es regirà per les següents bases:

Premi JORNADES DE LITERATURA GASTRONÒMICA


Concurs de microcontes gastronòmics en català-valencià-balear. Les persones participants han d’escriure un microconte i acompanyar-lo d’una recepta. Es valorarà el microconte, la singularitat de la proposta culinària i la descripció correcta dels ingredients, temps, quantitats i ordre de preparació perquè persones alienes a la cuina puguen preparar els plats proposats, a més de gaudir de la literatura en format breu. 

Bases del Certamen de Microcontes GastronòmiCS 2014

No hay comentarios:

Animación infantil con El perro López

Hoy, 4 de Abril a las 12.00 horas en librería Argot. Carrer de Sant Vicent, 16, Bajos, 12002 Castellón de la Plana, Castellón Animaci...