sábado, 19 de mayo de 2018

L'exili d'Arsinoe Bauh. Premi ciutat d´Olot de narrativa juvenil 2017
L´hem presentat a Argot aquest dissabte 18 de maig, a les 19h.


PREMI CIUTAT D’OLOT DE NARRATIVA JUVENIL 2017

Any 2094. Una distopia protagonitzada per una jove rebel en un món futur amb androides i robots on els sentiments i les relacions interpersonals han quedat arraconats però perviuen en un reducte autònom del Pirineu. Una atmosfera opressiva que recorda al film Blade Runner per a una extraordinària novel·la juvenil de ciència-ficció. En una Europa políticament unida en què no hi ha estats independents, Arsinoe Bauh, la jove òrfena protagonista d’aquest relat, es veu obligada a triar entre dues formes de vida molt diferents. D’una banda, hi ha una societat d’on pràcticament ha desaparegut la violència però també tota mena de sentiments, i  de l’altra un territori pirinenc autònom on els sentiments es valoren positivament però que viu immers en el conflicte permanent. Una història apassionant amb tocs filosòfics que planteja un futur on la felicitat passa per renunciar als instints i a una part d’allò que ens fa humans.

Santiago Forné (Castelló de la Plana) viu a Catarroja (l’Horta) i és professor d’adults, actualment en excedència. Ha publicat les novel·les La dona infidel (Quaderns Crema), Conta’m la veritat sobre l’amor(Ed.Tria), L’últim estiu abans de Chicago (Ed. Tabarca), Màscares trencades (Ed. Tabarca), L’últim linx (Ed. Bullent)  i  L’illa de l’ombra (Ed. Tabarca).

No hay comentarios:

Escritores confinados: Sandra Soler

Descubre a los escritor@s con #EscritoresConfinados en #LibreríaArgot Sandra Soler Campo es Doctora y  licenciada en Musicología y dip...